Singapore Drug Trafficking Death Penalty

Singapore Drug Trafficking Death Penalty

Seobaru.com-bertemu kembali dengan kami yang akan membincangkan Tajuk Singapura pengedaran dadah hukuman mati.

Apa kabar kalian hari ini? Semoga anda semua berada dalam perlindungan Tuhan Yang Maha Kuasa, dan sentiasa berada dalam kesihatan dan diberi kehidupan yang panjang.

Pasti anda boleh kembali ke sini. Kami juga berdoa agar anda akan diberi kekayaan yang banyak dan kejayaan dalam bidang kerja yang anda sedang mengikuti.

Jangan lupa, jika anda suka artikel ini. Singgah sini. Sehingga anda akan mendapat sedikit pengetahuan bahawa anda akan sentiasa berkongsi dalam pelbagai mesyuarat.

Tidak dirasakan bahawa warga dunia dalam jangka waktu dua tahun masih dilanda wabak Covid-19, yang tentu saja masih mengganggu warga dunia.

Sudah tentu, terdapat banyak aktiviti yang terganggu, jadi anda merasa tepu dengan semua ini. Tenang, kerana admin akan menemani hari suntruk buddy semua dengan perbincangan mengenai hiburan di bawah.

Segala puji bagi Tuhan pada saat ini, bintik-bintik terang mulai muncul, pandemi ini akhirnya memberi kesan yang lebih positif, kerana peraturan yang dulu etat telah mulai melonggarkan.

Pada mesyuarat ini kita akan membincangkan tentang sesuatu virus yang datang dari Singapura. Mari lihat di bawah supaya anda dapat memahami

Singapore Drug Trafficking Death Penalty

Singapura pada hari Rabu mengeksekusi seorang lelaki cacat intelektual yang disabitkan dengan pengedaran dadah lebih dari satu dekad yang lalu, walaupun kecaman global mengalir.

Nagaenthran Dharmalingam, 34, dieksekusi pada waktu subuh kerana mengedar tiga sudu heroin ke Singapura, yang mempunyai dasar dadah toleransi sifar dan beberapa hukuman paling berat di dunia kerana kesalahan dadah tanpa kekerasan.

Dharmalingam, seorang warganegara Malaysia dengan IQ 69, berkata beliau dipaksa mengedar pakej heroin pada tahun 2009 sebagai cara untuk membayar hutangnya. Ibunya berkata dia merancang untuk menggunakan wang itu untuk membantu menyokongnya. Dia dalam perjalanan dari Malaysia ke Singapura ketika dia ditangkap di pusat pemeriksaan sempadan dengan heroin diikat ke pahanya.

“Abang saya mempunyai hati yang sangat lembut. Dia mempercayai semua orang, ” kata saudara Dharmalingam, Navim Kumar kepada Washington Post pada hari Rabu. “Semalam dia memberitahu saya’ saya baik-baik saja, hati saya baik. Saya seorang yang baik walaupun saya membuat kesilapan.’”

Dalam rayuan terakhir yang difailkan pada bulan Disember, ibu Dharmalingam berkata dia “bercampur dalam aktiviti jenayah dan dihukum mati kerana dia mempunyai kecacatan yang mempengaruhi penalaran dan penghakimannya.”Dia pertama kali dihukum mati pada tahun 2010.

Nah, di bawah pentadbir akan berkongsi mengenai tajuk berkaitan qwery yang dapat memudahkan anda mencari tajuk, dan pentadbir akan berkongsi mengenai pautan yang berkaitan dengan tajuk.

Di samping itu, pentadbir akan berkongsi mengenai pautan virus yang sesuai untuk anda baca untuk menjadi hiburannya sendiri.

Qwey Berkaitan

  • Singapore executes Malaysian on drugs charges after rejecting mental disability appeal
  • Mentally-disabled Malaysian Nagaenthran K. Dharmalingam executed in Singapore after court dismisses last
  • Nagaenthran K. Dharmalingam executed in Singapore after court dismisses last

Penutup

Itulah yang dapat kita katakan dalam pertemuan ini mengenai pautan Singapore Drug Trafficking Death Penalty. Terima kasih kerana membaca artikel ini.

Mudah-mudahan ia akan menjadi menyeronokkan bagi anda yang telah membaca artikel ini. Kawan jangan lupa untuk selalu singgah Seobaru.com-bertemu kembali dengan kami yang akan membincangkan Tajuk Singapura pengedaran dadah hukuman mati., kerana kami akan selalu memberikan maklumat menarik lain mengenai pelbagai perkara yang sangat disayangkan.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.